Open Dag bij Van Vliet Kunststoffen Zeeland | Arenalokaal.nl

2021-12-14 16:58:05 By : Ms. Felicia Yang

ZEELAND – Voor kunststof kozijnen moet u bij Van Vliet Kunststoffen zijn. Maar ook voor terrasoverkappingen, zonwering, hor, rolluiken, dakkapellen, rolgordijnen, dakramen, serres en sectionaaldeuren bent u bij het bedrijf aan de Kerkstraat in Zeeland aan het juiste adres. Maandag 28 maart, Tweede Paasdag, houdt Van Vliet open huis van 10.00 tot 16.00 uur

Van Vliet Kunststoffen is per 1 december 2015 verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Kerkstraat 65a. De geheel nieuwe showroom van ruim 100 vierkante meter is zeker een bezoek waard. Alle producten die Van Vliet Kunststoffen voert, zijn daar te zien. Zoals af te sluiten terrasoverkappingen met een glazen schuifwand, zonwering, dakkapellen en nog veel meer uit het uitgebreide assortiment, naast de kunststof kozijnen. Van Vliet Kunststoffen voert twee soorten kunststof kozijnen, Veka en Aluplast. Voor elke wens is er een kader. Bijvoorbeeld een frame met een houtnerfstructuur en een rechte lasverbinding die bijna niet te onderscheiden is van het traditionele houten frame. Speciaal voor kunststof kozijnen levert Van Vliet het Yana Plus systeem: rolgordijnen op maat. Plaatsing op o.a. draai-kiepramen en leverbaar in transparante stroken, prints, unikleuren en verduisterende stoffen. Alle kozijnen kunnen ook worden voorzien van elektrische zonwering of rolluiken. Alle RTS of IO gestuurde motoren zijn op afstand te bedienen met Somfy's Tahoma box, door middel van communicatie met een smartphone of tablet.

Meer dan 15 acties Aantrekkelijke acties zijn alleen op 2e paasdag geldig op bijna het hele assortiment. Bij aanschaf van bijvoorbeeld kunststof kozijnen kunt u kosteloos kiezen voor een rechte lasverbinding. Ook korting op HR+++ beglazing staat op de actielijst. Daarnaast 10% korting op de gehele collectie zonwering en rolluiken. Bekijk de advertentie elders in deze krant voor meer acties. Als er plannen zijn om te bouwen, renoveren, renoveren of verfraaien van het huis, is een bezoek tijdens Tweede Paasdag zeker aan te raden.

Van Vliet Kunststoffen is te vinden aan de Kerkstraat 65a in Zeeland. Meer info: 0486-453778 of www.vanvlietzeeland.nl.